Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Bangkok

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Bangkok? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Bangkok

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Bangkok bij Eva Air

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Vliegvelden van Bangkok

Bangkok heeft drie vliegvelden; Bangkok (BN1), Bangkok Don Muang (DMK) en Bangkok Suvarnabhumi (BKK). Die laatste is de grootste van heel Thailand. Wie jaren niet op Bangkok heeft gevlogen zal zijn ogen uitkijken, werkelijk alles is veranderd, sterker nog, het lijkt een compleet ander vliegveld, en dat klopt ook. Het in 2006 geopende splinternieuwe vliegveld nam niet alleen de functie van internationale luchthaven over van Don Muang, het nam ook diens IATA-code BKK mee. Don Muang blijft voorlopig nog ´dubbelen´ omdat het nieuwe Bangkok Suvarnabhumi nog niet af is, en wegens werkzaamheden vluchten verplaatst worden. Bangkok Suvarnabhumi Airport had op de dag van zijn inhuldiging al direct een wereldrecord in handen; de ruim 132 meter hoge verkeerstoren, de hoogste ter wereld.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Bangkok