Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes Rotterdam - Kos (Griekenland)

Budget tickets Rotterdam - Kos

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Rotterdam naar Kos bij Transavia

NB. Low budget- en chartermaatschappijen vliegen meestal maar een deel van het jaar op een bestemming.

Kos Island International Airport

Het kleine vliegveld van Kos heet Kos Island International Airport (KGS). Het vliegveld ligt op 26 kilometer van Kos-stad. Bussen van het openbaar vervoer passeren de rotonde voor het vliegveld.


Rotterdam The Hague Airport / Rotterdam Zestienhoven Airport

Vliegveld Rotterdam - Alle bestemmingen
Vliegveld Rotterdam - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchten

Het eiland Kos

Het klimaat van Kos staat bekend als een van de beste in het hele Mediterrane gebied. In tegenstelling tot veel kale Griekse eilanden is Kos groen. Het beschikt ook over mooiere stranden dan veel andere eilanden. Een eigenaardigheid van eiland Kos is dat er betrekkelijk weinig vis te koop is. De oorzaak daarvan is gelegen in het feit dat vissers lang met dynamiet gevist hebben wat de visgronden grote schade heeft toegebracht. Visrestaurants hebben vaak een visser in dienst om toch van voldoende aanvoer verzekert te zijn. De bekendste inwoner van Kos is ongetwijfeld de arts Hippocrates (460 v.Chr. - 370 v.Chr.), de grondlegger van de hedendaagse geneeskunst. Hij introduceerde het idee dat ziekten een natuurlijk oorsprong hebben in plaats van een bovennatuurlijke. Hippocrates legde dan ook een sterke nadruk op hygiëne en gezonde leefgewoontes. Hij introduceerde bij zijn studenten een hoge beroepsmoraal, en nog altijd leggen artsen over de hele wereld de ´Eed van Hippocrates´ af bij de uitreiking van hun diploma.Home

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Rotterdam Kos