Goedkope hotels in Cluj Napoca
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Cluj Napoca, Roemenie

Goedkoop vliegen naar Cluj Napoca? Wij hebben al vast de goedkoopste vluchten voor je opgespoord!
Goedkoop vliegen Niederrhein Weeze - Cluj Napoca
Met: Wizzair

Het vliegveld van Cluj Napoca
Nu low budget vliegmaatschappijen al intensief op bekende bestemmingen vliegen, storten ze zich op elke plek met een landingsstrip die lang genoeg is. Zo ook op het vliegveldje van Cluj Napoca in Roemenie. Cluj Napoca Airport, ook wel Someseni Airport, ligt 9 kilometer van het centrum van Cluj Napoca.

Transport vanaf het vliegveld van Cluj Napoca
Reizigers die vanaf het vliegveld met de bus naar Cluj Napoca willen dienen eerst de parkeerplaats voor de aankomsthal over te steken en dan 50 meter westwaards te lopen. Twee maal per uur passeert hier een bus van RATUC.


Tip: Bezoek regelmatig websites waar je online vluchten kunt boeken!
Ook al vind je de ene dag bij een zoekactie naar goedkope vluchten niets van je gading, probeer het de volgende dag weer, of beter nog; midden in de nacht en ´s ochtends vroeg. Ja, je leest het goed! Online boekingssysteem worden vaak in de nachtelijke uren ge-update, dan komen de nieuwe aanbiedingen beschikbaar. Denk dus nooit dat alles uitverkocht is, er kunnen zomaar ineens weer tickets, vliegreizen, last minutes etc. opduiken. Hou er ook rekening mee dat low budget vliegmaatschappijen niet altijd het goedkoopste zijn! De conclusie; een beetje ´rondklikken´ kan geen kwaad. Het lijkt een hoop gedoe, maar vergeet niet dat je zo al snel honderden euro´s uit kunt sparen. Geluk!Goedkope hotels in Cluj Napoca
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Cluj Napoca, Roemenie