Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Barcelona (Girona)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Barcelona (Girona)? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Barcelona (Girona)

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Barcelona (Girona) bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Girona Airport

Ja, dit is weer een appart verhaal. Als je met Ryanair naar Barelona vliegt, ga je niet naar Barcelona maar naar Girona, 100 kilometer verderop. Barcelona bekt natuurlijk beter, maar het riekt ook een beetje naar oplichting. Goed, daar sta je dan op Girona Airport, nog zeker anderhalf uur hobbelen verwijdert van de Ramblas. In een stampvolle bus wel te verstaan. Want de bussen tussen Girona en Barcelona zijn zelden onderbezet. Girona is overigens een goed uitgangspunt voor bestemmingen aan de Costa Brava zoals Lloret de Mar, Blanes, Magrat, Figueres en Roses.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Barcelona Girona