Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Barcelona (Spanje)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Barcelona? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Barcelona

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Barcelona bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Goedkoop vliegen naar Barcelona

Barcelona El Prat International Airport is de naam van het enige vliegveld van Barcelona. Voor Ryanair echter kwalificeren 3 vliegvelden zich als die van Barcelona; te weten die van Barcelona, het 120 kilometer verder gelegen Girona en het op 75 kilometer afstand gelegen Reus (Salou). En dat vertellen ze er niet bij.... Deze manier van doen schept nogal eens verwarring en teleurstellingen. Het ziet ernaar uit dat de Ierse prijsvechter zijn leven heeft gebeterd; nu vliegen ze naar het enige echte vliegveld van Barcelona. Maar blijf ze in de gaten houden. Vanaf het vliegveld van Barcelona El Prat ben je met de trein (Linea Mataro) in 30 minuten in het centrum. Verschillende lijnen van de stadsbus doen het vliegveld ook aan.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Barcelona