Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Tromso (Noorwegen)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Tromso? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Tromso

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip.

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Tromso bij Norwegian (met tussenstop Oslo)

Hou er rekening mee dat low budget vluchten en charter-vluchten seizoensgebonden kunnen zijn.

Het vliegveld van Tromso

Tromso Airport bevindt zich 3 kilometer van het ver boven de poolcirkel gelegen Tromso. Het noordelijke Tromso maakt reclame voor zichzelf door te zeggen dat het een warme exotische stad is vanwege het levendige culturele leven ter plaatse. 'Exotisch met winterjas' zullen we maar zeggen. Tromso trekt veel reizigers die komen genieten van het noorderlicht en de middernachtzon. Voor vervoer tussen vliegveld en Tromso kun je kiezen uit de Airport Express Bus (Flybussen) en 2 lokale bussen.


Amsterdam Schiphol Airport

Luchthaven Amsterdam Schiphol behoort tot de grootsten in Europa. Van alle luchthavens ter wereld komt Schiphol op de twaalfde plaats. Schiphol is echter de absolute kampioen qua ŽhoogteŽ van zijn ligging; onder zeeniveau. Een van de laatste innovaties was de opening in 2005 van de zgn. ŽPrijsvechterspierŽ van waar de meeste low budget vliegmaatschappijen vertrekken. In deze low budget pier (pier H) vind je geen winkels, restaurants en zelfs geen toiletten! Wie goedkoop wil reizen dient af te zien. Ook ontbreken overdekte loopbruggen aangezien het aan- en afkoppelen ervan, wat de prijsvechters betreft, te veel tijd in beslag neemt. Zelf de vliegtuigtrap op- en aflopen is het devies. Schiphol beschikt over een treinstation waar de treinen 24 uur per dag rijden. De bussen van Connexxion en GVB doen Schiphol 7 dagen per week aan (het zgn. Schiphol Sternet). Wie niet bij nacht en ontij op gure treinstations wil staan, bang is door oponthoudt in het verkeer zijn vliegtuig te missen of geen zin heeft om de auto tijdens zijn vakantie duur te moeten parkeren op Schiphol, kan een plaats in een zgn. ŽtaxibusŽ bestellen. Met deze busjes worden passagiers voor een redelijk tarief van huis naar vliegveld of vise versa gebracht.

Tip: Bezoek regelmatig websites waar je online kunt boeken!

Een goedkope vlucht vinden is een kunst, een kunst die je kunt leren! Als je vandaag niets van je gading vindt, probeer het dan morgen weer. En, probeer het midden in de nacht of voor dag en douw. Waarom dat laatste? Je moet weten dat vluchtboekingssystemen vaak Žs nachts worden ge-update, dan worden de nieuwste aanbiedingen op internet gezet. Probeer Amerikaanse systemen dus ook als het daar nacht is. Dagen lang kun je niets vinden en dan ineens is daar die aanbieding, last minute, vliegreis of gedumpte ticket! En dan nog zoiets: low budget vliegmaatschappijen zijn vaal het goedkoopste.... maar niet altijd. Lekker rondklikken dus. Een hoop gedoe? Welnee! Je verdient snel honderden EuroŽs. Verdien je die op je werk ook zo snel?Home

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Tromso