Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Sint Maarten

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Sint Maarten? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Sint Maarten

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Sint Maarten bij ArkeFly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

De vliegvelden van Sint Maarten

Het kleine Sint Maarten heeft het maar liefst twee vliegvelden. Goed, het op het Franse deel van Sint Maarten gelegen L'Espérance Airport (SFG), ofwel Grand Case Airport, is heel klein en bedient enkel Caribische bestemmingen. Blijft over het internationale vliegveld voor zowel Nederlands als Frans Sint Maarten; Prinsess Juliana International Airport (SXM). De meeste toeristen worden hotel-shuttles opgehaald. Zij die op de bonnefooi komen hebben weinig andere keus dan de taxi of een lift. Degenen die hun hotel aan Maho Beach hebben (Sonesta, Caravanserai) kunnen op een byzondere manier bij hun hotel komen; stap het vliegtuig uit en loop enkele minuten. Oordoppen mee.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Sint Maarten