Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Madeira (Funchal)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Madeira? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Madeira

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Madeira bij Transavia

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Madeira Airport

Madeira Airport (FNC), ook wel Funchal Airport en Santa Catarina Airport genoemd, is het enige internationale vliegveld van Madeira. Landen op de zeer korte piste was jarenlang een zweterig klusje voor ervaren piloten. En natuurlijk moest er eerst een flink ongeluk aan te pas komen voordat de landingsbaan verlengd werd. Door ruimtegebrek werd de baan verlengt met een stuk wat op palen in de zee gebouwd is. Het vliegveld won er de The Outstanding Structures Award mee; je zou kunnen zeggen een soort Oscar voor bouwkundige prestaties. Buiten de aankomsthal vertrekken bussen naar Funchal, Machico en Canico. Een andere vervoersmogelijkheid is de (duurdere) shuttle-service van Aero-bus.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Madeira