Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Freiburg

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Freiburg? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Freiburg

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Freiburg bij EasyJet

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

EuroAirport Freiburg

De EuroAirport van Freiburg is vliegveld voor maar liefst drie steden in drie landen; te weten, Bazel in Zwitserland, Mulhouse in Frankrijk en Freiburg in Duitsland. De luchthaven is daarmee volstrekt uniek. Het is ook het enige vliegveld ter wereld met drie verschillene IATA-codes; een voor Bazel (BSL), een voor Mulhouse (MLH) en een voor EuroAirport (EAP). Het verhaal van het drielanden-vluegveld begon toen zowel Bazel als Mulhouse aan een nieuw vliegveld toe waren. De eerste had echter geen plaats en de tweede geen geld. Na veel wikken en wegen werd uiteindelijk met Zwitsers geld een luchthaven gebouwd op Frans grondgebied. Het vliegveld bestaat uit een Zwitsers en een Franse deel, met in het midden de douane. Dat hele Bazel/Mulhouse verhaal leverde ook Frieburg een internationale luchthaven op; drie steden in drie landen die een vliegveld delen.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Freiburg