Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Antalya, Turkije

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Antalya? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Antalya

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Antalya bij Condor, Corendon, Pegasus, Transavia, SunExpress, Arkefly en TUIfly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Antalya

De Griekse zanger/dichter Homerus beschrijft in zijn verzen dat de streek van Antalya al zoŽn 5.000 jaar voor Chr. Bewoond was. Toen was er nog geen spraken van een stad. Deze zou er in de 2e eeuw voor Chr. komen door toedoen van de Griekse Koning Attalos II van Pergamon, hij noemde de stad naar zichzelf: Attaleia. Dan begint zijn roerige bestaan, waarin zeerovers en Romeinen er de dienst uitmaken, de apostel Paulus (Handelingen 14: 25-26) de stad aandoet, en de kruisvaarders hier op de boot naar Palestina stapten. De bekendste streekgenoot is zondermeer een bisschop uit het vlakbij gelegen Myra die legendarisch zou worden als Sinterklaas. Gaan daarom zoveel Nederlanders op vakantie naar Antalya? Misschien moeten we onze kinderen ook maar eens vertellen dat de goedheiligman niet uit Madrid komt maar uit Antalya.


Antalya Airport

Ondanks de sterk aanzwellende stroom toeristen (18 miljoen in 2007) zwemt het splinternieuwe moderne Antalya Airport (AYT) nog steeds in zijn ruimte. Het wordt pas dringen geblazen bij meer dan 35 miljoen passagiers per jaar. Door het sterk opgekomen toerisme is de luchthaven van Antalya inmiddels opgeklommen tot de tweede in grootte van het hele Middellandsezeegebied. En dat is te merken. Een ongekend aantal luchtvaartmaatschappijen vliegen op Aantalya vanaf vele vliegvelden in Nederland, België en de Duitse grensstreek.

Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Antalya